Hieman tietoa minusta

(KM, hankesuunnittelija)

Olen 48-vuotias oppimiseen ja koulutusteknologiaan perehtynyt kasvatustieteiden maisteri Raahesta. Olen elinikäinen oppija ja aina opintojen päätyttyä löydän itseni opiskelemasta jälleen jotain uutta ja mielenkiintoista.

Työskentelen nykyisin Raahen kaupungilla hankesuunnittelijana, mikä onkin oiva paikka alueellisen kehittämisen ja tapahtumatuotannon ytimessä.

Opintojani olen tehnyt työn ohella pitkän kaavan kautta ensin ylioppilaaksi, sitten merkonomiksi, jonka jälkeen tradenomiksi ja vasta näiden jälkeen maisteriksi (2015, Oulun yliopisto). Minulla on myös ammatillisen opettajan pedagoginen pätevyys.
Tutkintojen lisäksi päivitän osaamistani jatkuvasti tarpeen ja kiinnostuksen mukaan. Tammikuussa 2017 aloitin oppisopimuksella lähiesimiehen ammattitutkinnon opiskelun.

Työhistoriastani olen tehnyt pitkän siivun ammatillisen aikuiskoulutuksen ja elinkeinoelämän kehittämisen parissa.Seuraan aktiivisesti maailman muuttumista ympärillämme ja pyrin olemaan mukana muutoksessa parhaan kykyni mukaan.

Työn ja opiskelun rinnalle tarvitaan myös rentoutumista ja parhaiten rentoudun oman perheen, kutomusten, kuntoilun ja luonnon parissa.