Luontaishoitola Solaren  ja Katjan kotisivut

   Butterfly DividerButterfly   

Koti
Hinnasto
Meditaatio illat
Kurssit
Nettikauppa
Katja + periaatteet
Auttajalista
Yritykset/ Ryhmät
MESSUT
Hiljentymishuone
Suolahuone
Infrapunasauna
Hierova tuoli
Energiahoito
Energiameridiaanihieronta
Shiatsu
Vyöhyketerapia
Intial.päähieronta
Aromaterapia
Shinkei-Terapia
Kukkaterapia
Homeopatia
Värit ja Chakrat
Ravintoterapia
Hiiva ja Suolisto
Linkit yht.tiedot
Opiskelut

    Flowers

Lämpimästi tervetuloa kotisivuilleni! Star

HUOM! Avasin uudet kotisivut www.hoitolasolare.com !!

"Sydämen hiljaisuus ja rauhan löytäminen kiireen keskellä voi tapahtua rentoutumisen kautta" 

Lämmin tervehdys sinulle joka tulit sivuilleni. Näiden sivujen tekstit on kirjoitettu ajatuksella ja sydämellä samalla siis elämällä elämää eheytyen. 

Tavoitteenani on löytää sisimmästäni avaimet onnellisempaan rauhallisempaan elämään ja näitä löytöjä sekä ihania oivalluksia aion myös jakaa ilolla eteenpäin. Meillä kaikilla on oikeus onnellisuuteen, rakkauteen ja myös erehdyksiin.  Elämän onnellisuutta on se että osaa lapsen lailla iloita yksinkertaisistakin asioista. Elämän oppiläksyt, suuret tunteet on osa ihmisyyttä ja niitä tulee kaikille. Ne herättelevät sinua ja antavat mahdollisuuden elämään täydemmin. Tämä maailma on ihana paikka ja voit tuntevana aistit avoinna kokea paljon! Elämän tuomat paineet, negatiivisuus voivat johtaa mielen ja kehon sulkeutumiseen joka on osa itsesuojelua.. Kun alat herätellä itseäsi tuntevaksi muurien murtuminen voi se joskus hieman pelottaakin. Matka eheämpään oloon on monesti upeaa sisäistä kasvamista pienten tai suurten kriisien avulla. Itsesi rakastaminen terveesti johtaa sinua kokemaan ja kokeilemaan yhä rohkeammin uusia ihania asioita. 

Tehtäväni on mahdollisuuksien mukaan antaa sinulle apua sisäisten voimavarojesi täydentymiseen monipuolisilla hoidoilla, tarot tulkinnoilla, voimaannuttavilla maalauksilla, hoitavilla kursseilla tai vaikkapa rauhoittavilla meditaatio illoilla ryhmässä.

Lämpöistä joulun ja talven aikaa sinulle toivon... 

Terveisin: Katja

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Solaren palvelut:

- Monipuoliset mieltä, kehoa ja sielua hellivät hoidot & tulkinnat

- Hiljentymishuone ( rauhallinen täysin hiljainen tila mielen ja kehon voimaantumiseen esim meditoimiseen )

-Suolahuone max 6-7hlö, Infrapunasauna 4hlö:lle ja Hierova tuoli.

- Hoitavat kurssit sekä enkeli / meditaatio illat. Kuukausittain myös vierailevia hoitajia. ( Kts auttajalista ja meditaatio linkit )

-  KAUPAN AUKIOLOAJAT TOISTAISEKSI: PERJANTAISIN KLO:13-18 jouluun asti tai vaikka tekstiviestillä sovittaessa ma-pe hoitojen välillä tai päivän päätteeksi ( ajanvaraus hoitoihin onnistuu parhaiten tänä aikana ) Aukioloaikana olet tervetullut juomaan kupin teetä ja nostamassa päivän kortin!

TULOSSA KURSSIT:  INTUITIIVINEN ENERGIAHOITO 1 ( 11-12.12-2010 ) ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Luontaishoitola Solare / Katja Limma  

StarPuh: 044-0481282Star

Torikatu 3, 84100 Ylivieska (auton voi jättää uudelle torille)

Sijainti: Kalajokilaakson toimitusta  ja Staffpointia vastapäätä Torikujalla. Samassa talossa Tapiolan vakuutusyhtiö. Puhelimella tavoitat parhaiten minut kaupan aukioloaikana.

Hoidot ja tulkinnat ajanvarauksien mukaan ma-pe

"Todellinen voima ja vahvuus eivät tule ulkopuolelta, ne ovat löydettävissä sisältä"

Kuvia kaupasta:

 

Korteissa ja paidoissa "Fantasia" aiheita gootit, keijut, enkelit, intiaanit ja lohikäärmeet jne..

 

Solaren kaupasta mm. Suolakidetuotteita, rentouttavaa musiikkia, suitsukkeita, kasvava valikoima HENKISEN KASVUN, hoitoalan kirjallisuutta ja enkeli, tarot ja keiju, voimaeläin kortteja, kristallia, KYNTTILÖITÄ, kiviä, kivikoruja, koruja, enkeleitä, unisieppareita, paitoja, enkeli tai keiju intiaani postikortteja, Tauluja, Rasioita, Feng-shui tehosteita, PIENTÄ JA SUURTA LAHJATAVARAA... jne... Koko ajan kasvava valikoima!

StarTämä sivu on päivitetty viimeksi 03.12.2010 Star