Luontaishoitola Solaren  ja Katjan kotisivut

   Butterfly DividerButterfly   

Koti
Hinnasto
Meditaatio illat
Kurssit
Nettikauppa
Katja + periaatteet
Auttajalista
Yritykset/ Ryhmät
MESSUT
Hiljentymishuone
Suolahuone
Infrapunasauna
Hierova tuoli
Energiahoito
Energiameridiaanihieronta
Shiatsu
Vyöhyketerapia
Intial.päähieronta
Aromaterapia
Shinkei-Terapia
Kukkaterapia
Homeopatia
Värit ja Chakrat
Ravintoterapia
Hiiva ja Suolisto
Linkit yht.tiedot
Opiskelut

    Flowers

 

Heippa!

Olen 33-vuotias uusioperheen äiti. Minulla on kolme omaa rakasta lasta Tino 1997, Tinja-Maria 2000 ja Kimi 2003. Asun tällä hetkellä nuorimman lapseni kanssa omassa kodissamme ylivieskassa avomieheni ja hänen kahden poikansa sekä yhden teinikäisen tytön kanssa. 

Olen jo pienestä tytöstä asti hieronut äitiä ja sukulaisia. Olen myöskin ollut kiinnostunut ja lukenut henkisistä asioista jo ala-aste ikäisestä. Halusin opiskella hierojaksi ja hoitajaksi jo yläasteen jälkeen vaan niin nuorena ei niihin kouluihin vielä päässyt. Opiskellessa ravitsemisalaa hieroin opiskelutovereiden niskoja usein. Kun sitten vanha unelma vain jatkoi elämistään päätin lähteä opiskelemaan vaikka minulla oli jo 3 lasta. Lähdin samalla voimakkaasti uudelleen henkiselle tielle ja oppimaan itsestäni paljon. Ja sillä tiellä nyt olen edelleen. 

Matkan varrella olen löytänyt kosketusta itseeni. Omiin toimintatapoihini. Olen pystynyt jopa muuttamaan niitä! Kyseenalaistamaan oppimani, löytämään oman totuuteni ja yhä rohkeammin kuuntelemaan sydämeni ääntä. Ymmärrän miten käyttäytymistämme usein ohjaavat vanhat haavat ja kaavat eli jonkun muun totuudet. Teen töitä niiden eteen että ne lakkaisivat vaikuttamasta. Tämän oppimani jaan myös muiden käyttöön! Haluan viljellä sydämen rohkeutta ja vapautta olla sitä mitä on!! Rajoja rikkomalla, uskaltamalla, itseänsä vapauttamalla uskon että oma sisin löytyy. Syvä onnellisuus!

Onnea etsitään ehkä maailmalta kokemalla ja extreme harrastuksilla. Mutta ne tulee sitten kun sisin on kohdattu ehkä hyvänä kakkosena. Olen oivaltanut että:  Todellinen onni löytyy itsensä syvästä kohtaamisesta... voitko siis hiljentyä omalle läsnäolollesi?

Läsnäolon kautta löytyy syvä rakkaus itseä kohtaan ja silloin voi oppia rakastamaan myös muita.

Läsnäolon taitoa opetellaan myös ihmissuhteiden kautta usein. Mitä todella haluaa elämältään? Joskus on pyyhkäistävä pöytä puhtaaksi radikaaleillakin teoilla. Omaa itseään kuoritaan kerros kerrokselta. Paljon anteeksiantoa, armollisuutta ja rakkautta eväinä. Ehkä se jokin kaunis hetki tulee ilmi kuka oikein onkaan! Sillä hetkellä ymmärrät oman ainutlaatuisuutesi ja nöyrryt tälle elämälle. Nöyrryt myös ihmissuhteissasi ei tarvitse jatkuvaa taistelua sillä se on ehkä loputon. Jokaisen on saatava pitää vapaaehtoisesti oma totuutensa. Kaikelle on aikansa.. Et voi vaatia että läheisilläsi olisi sama totuus kuin sinulla. On kuitenkin hienoa saada kertoa omasta totuudestaan pelkäämättä arvostelua ja tuomiota. On hyvä osata kuuntelemisen taito. Puhun mielelläni avoimesti ja syvästi jos minua ollaan valmiita kuuntelemaan. Olemme kaikki täällä oppimassa toisistamme ja ihmissuhteet ovat usein oman itsemme peilejä. 

Miten hoidan itseäni:

Oma hoito tarkoittaa  minulle uskallusta ja rohkeutta kohdata itseäni monin tavoin. Minulle tärkeää on vetää meditaatio iltoja koska siellä saa jakaa omia kokemuksiaan hyvässä hengessä ja hienossa yhteisymmärryksessä. Olla ihanissa energioissa ja läsnä itsellensä! Välillä käyn energiahoidoissa ja vyöhyketerapiassa jne. Taulujen maalaaminen on myös sielun hoitoa minulle ja niitä energiamaalauksia on esillä myös yrityksessäni. Luovuus hoitaa minua monin tavoin! Myös sisustuksen kautta..

Olen toukokuussa aloittanut aktiivisemman lenkkeilyn kävelyä, sauvakävelyä ja hölkkää. Lenkin jälkeen on kiva mennä kotisaunaan tai infrapunasaunaan. Se helpottaa venyttelyn lisäksi palautumista! Olen myös kiinnittänyt huomiota ruokailutapoihin ja pysyviin terveellisimpiin muutoksiin. Minulle tärkeää on myös luonto, pihanhoito, kukat ja se ihana kasvun ihme! Syksyllä aion taas aloittaa itämaisen tanssin koska vakuutuin viime ja tänä vuonna sen tehokkuudesta! Aloin tanssimisen myötä löytämään omaa naisellisuuttani ja se jos mikä on tärkeää!!! Välillä teen muutamia liikkeitä kotonani... Koska se tehokasta ja hauskaa vatsalihasjumppaa! Tätä suosittelen ja kotona tanssimista erittäin lämmöllä! ( Solaren kaupassa on muuten itämaisen tanssin opetus dvd:tä myynnissä. 16,50e) Minulle liikunta tanssin kautta tuo iloa ja hauskuutta!!!

Hoidolliset Periaatteet:

Kehosi on kokonaisvaltainen. Sairaudet ilmenevät usein ensin energeettisellä ja psyykeen tasolla sitten lopulta vastaavana oireena fyysisessä kehossa. Kiinalainen lääketiede tukee tätä teoriaa... Se kertoo että tietyistä kohdista löytyy yhteys mieleen ja fyysisiin vaivoihin. Hoitamisessa yhdistyy tuhansia vuosia vanhat hoitomuodot ja niiden vahva perustietämys upeaksi kokonaisuudeksi johon lisätään vielä ripaus intuitiota asiakkaan mukaan. Loppujen lopuksi suomalaiset, intialaiset, kiinalaiset, japanilaiset, kreikkalaiset, egyptiläiset ja intiaanit yms muut alkuperäiskansat näillä hoitomuodoilla on paljon yhteisiä hoitavia pisteitä ja muutakin. On monta tietä parantumiseen tai hyvinvointiin minkä tien sinä valitset on sinusta kiinni ja toiveistasi. Ei ole yhtä oikeaa on erilaisia hoitajia ja hoitotyylejä. Jokaiselle omansa! Rohkaisen suhtautumaan avoimin mielin sillä vain kokeilemalla tietää ja tuntee.

Syvä rentoutuminen hoidossa tai sen jälkeen edistää itsesi kanssa kosketuksiin pääsyä. Kehon jännitystiloja voi avata yhtä lailla hieroen tai energioilla. Avaamalla kehotietoisuutta koskettamalla lempeästi jolloin paraneminen on syvempää. Sillä keholla on muisti. ( Esimerkiksi muistathan miten  hammaslääkärillä käydessäsi hiki tulee otsalle vaikka ei ole vielä kipeää käynytkään ja olet puudutusta vailla ) Pelko vaikuttaa tuolloin päätökseesi.. Hmm. Mitäpä jos pääsisi muistakin peloista itseänsä kohtaamalla pala palalta sillä niitä ennakkoasenteita varmaan jokaisella on! 

Tärkein on löytää ne syyt mistä oireesi johtuvat ja hoitaa sekä syytä että seurausta.. Valtaosa sairauksista on stressiperäisiä joita pehmein keinoin voisi ehkäistä tulemasta fyysisiksi. Omaan kehotietoisuuteen me luontaishoitajat yritämme sinua herätellä ja toimimme parhaan kykymme mukaan "linkkeinä".. Ja pian meitä ei enää tarvita.. Tarkoitus on tukea ihmistä itsensä parhaana parantajana. Suhtaudumme työhömme sydämellisen nöyrästi. Useimmille tämä on kutsumus ammatti.

Pyri olemaan itse itsesi paras parantaja..

Valoa ja Rakkautta tiellesi toivon... :)

Angel