Luontaishoitola Solaren  ja Katjan kotisivut

   Butterfly DividerButterfly   

Koti
Hinnasto
Meditaatio illat
Kurssit
Nettikauppa
Katja + periaatteet
Auttajalista
Yritykset/ Ryhmät
MESSUT
Hiljentymishuone
Suolahuone
Infrapunasauna
Hierova tuoli
Energiahoito
Energiameridiaanihieronta
Shiatsu
Vyöhyketerapia
Intial.päähieronta
Aromaterapia
Shinkei-Terapia
Kukkaterapia
Homeopatia
Värit ja Chakrat
Ravintoterapia
Hiiva ja Suolisto
Linkit yht.tiedot
Opiskelut

    Flowers

Kurssit 

Intuitiivinen energiahoito 1 -kurssi, kesto: 2 päivää / Hinta: 90e  11-12.12.2010

- Alkumeditaatio / tutustuminen / kortit ( Meditaatio auttaa meitä avautumaan rakkaudellisille, hoitaville energioille. Vahvistaa porukan yhteenkuuluvuutta. Henkilökohtaisten tarot korttien tulkinta antaa sinulle intuitiivista tukea ja ohjausta )

- Sis. Reiki 1 kurssin viritykset  ( vahvistaa ja avaa energiakanaviasi )

- Avautumista uusille rakkaudellisille energioille ja henkiselle ohjaukselle.

- Opetellaan yksinkertainen energiahoitomuoto ja perusteet. Opettelemme myös heti intuition käyttöä hoidossa ja millaista on hoitava kiireetön sekä läsnä oleva kosketus.

Kurssiohjelma  muodostuu osaksi myös osallistujien toiveiden mukaan. Esim Miten enkelit voivat olla hoidossa apuna. Molempina päivinä hoidamme toisiamme, koska käytäntö on paras opettaja.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Intuitiivinen energiahoito 2 -kurssi, kesto: 2 päivää / Hinta:90e  14-15.1. 2011

- Alkumeditaatio / tutustuminen / kortit / enkelit ( Meditaatiossa avaudumme yhdessä hoitaville energioille ja nostamme omaa energiatasoa. )

- Kurssi sisältää  Reiki 2 kurssin viritykset kaukohoitoon.

- Syventävää  rakkaudellista tietoisuutta energioista ja hoidosta. Opit myös paljon itsestäsi. Enemmän käytännönläheinen ja hoitamista syventävä!

- Meridiaaniteoriaa ja opetellaan tärkeimpiä akupisteitä. ( Tunnet paremmin "väylät" jota pitkin energia kulkee. Jokaisella väylällä on merkityksensä. )

- Keskitytään sydämeen ja rintakehän lempeään hoitoon. Myös ILOLLA  ja NAURULLA! 

Hoidamme toisiamme ja näin opimme kaikki parhaiten oman kehon kautta monipuolistamaan rohkeasti hoitoa. Kurssi on jokaiselle yksilöllinen. Ota oma retkipatja mukaan jos sinulla on. Jos olet käynyt reiki kurssin / kursseja aiemmin tämä kurssi soveltuu sinulle jatkokurssina.

Osallistujien mukainen ohjelma koska nyt on uudet energiat.. :)

Kurssit sekä meditaatiot auttavat meitä lisäämään syvästi omaa itsetuntemustamme ja ymmärtämään elämämme kasvunpaikkoja.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Energiameridiaani hieronta - kurssi /  kesto 2 päivää / 90e

- Ajan hengen mukaisia kanavoituja meditaatioita ryhmässä. Hoidamme toisiamme pareittain ja ryhmässä. 

- Kehotietoisuuttasi lisäävä: opit energiaväylistä, meridiaaniteoriaa ja opetellaan tärkeimpiä akupisteitä. ( Tunnet paremmin "väylät" jota pitkin energia kulkee. Jokaisella väylällä on merkityksensä. )

- Kurssilla opit meridiaaniteoriaan pohjautuvan lempeän koko kehon energiameridiaanihieronnan. Voit käyttää oppimaasi syventämään kosketustasi intuitiivisissa energiahoidoissa. Tai tehdä tämän kehoa ja mieltä rentouttavan lempeän hieronnan omana kokonaisuutena. 

- Tämä kurssi ei sisällä yksittäisvirityksiä vaan pohjautuu hyvin paljon käytäntöön! Toimii jatkokurssina myös jos olet käynyt muita energiahoitokoulutuksia esimerkiksi reikikurssit ja haluat syventää hoitoasi.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kurssien myötä opit antamaan rakkaudellista, koskettavaa ja hoitavaa energiaa. Opit hoitamaan itseäsi ja läheisiäsi. Ensimmäisellä kurssilla annetaan valmiudet kosketushoitoon ja kaukohoitoon toisella kurssilla. Viritykset vahvistavat, herkistävät ja voimistavat omia energioitasi. Saat itsestäsi uuden ( vanhan ) ulottuvuuden käyttöösi. Kurssit ovat hiljentäviä ja sisäänpäin kääntäviä. Kurssiin sisältyy kurssimateriaali ja tee/kahvitarjoilu.

Kurssit etenevät myös kurssilaisten omien tarpeiden ja toiveiden mukaisesti; voimme käyttää hoitavia ja puhdistavia kiviä, meditoida sekä myös opetella helppoa akupainantaa energiahoitoa annettaessa. Tuolla tavalla saat myös "kosketusta" hoitoosi. Puhumme myös energiakanavista eli meridiaaneista ja keskuksista, joita kautta energia levittyy kehoosi. Kehotietoisuutesi lisääntyy ja ymmärrät paremmin itseäsi sekä läheisiäsi.

Omien kurssieni kertaajat -50% ( pidän myös kotona kursseja tilauksesta. Hommaa 5 kurssilaista itsesi lisäksi niin saat itse kurssin ilmaiseksi )

Katso kohdasta energiahoito lisätietoja hoitamisesta. :)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Usein kysyttyä: 

Miksi kurssit eivät kulje reiki kurssien nimellä vaikka annan reikiviritykset? 

Koska nyt on uudet energiat ja kuuntelen kutsumustani. Olen pitänyt ovet auki uusille energioille jo pitkään! Kaavat ja vanhat aikansa palvelleet uskomukset alkavat jäädä. Kursseista jää jokaiselle henkilökohtainen tunne ja jokin asia mikä vie eteenpäin. Ensimmäistä Reiki 1 kurssia pitäessäni huomasin että viritystilanne oli jokaiselle kurssilaiselle erilainen jollekin tuli jopa omia symboleita käyttöön, enkelit ja värit. Myös jumalallinen rakkaus ja johdatus oli vahvasti läsnä. Ensimmäisenä kurssipäivänä tuli mukaan harjoitushoitoihin valtavalla valkoisella valolla Arkkienkeli Gabriel. Atlantiksen energiat olivat myös läsnä. En yksinkertaisesti voinut jakaa reikikurssin todistusta ja mietin mitä nimeksi silloin tuli mieleen Reiki, Enkeli, Atlantis ja Intuitiivinen Energiahoito 1 kurssi. Vaan liian pitkä sana. Siitä lähtien olen tuntenut kutsumusta "vapaaseen tyyliin" ilman rajoittavia kaavoja. Itsekin olen oppimassa ja nöyränä opetan oppimaani. :) Olemme kaikki antamassa toisillemme jotain!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Muut kurssit tilauksesta: intialainen päähieronta, vyöhyketerapian alkeet, aromaterapiahieronta jne.

Maalaa oma voimakuvasi päivä tulossa 19.11.2010 Klo: 17!  Ohjattu meditatiivinen harjoitus llan alussa ja omien värien valinta. "intuitiivisen tekniikan" ohjaus..