Luontaishoitola Solaren  ja Katjan kotisivut

   Butterfly DividerButterfly   

Koti
Hinnasto
Meditaatio illat
Kurssit
Nettikauppa
Katja + periaatteet
Auttajalista
Yritykset/ Ryhmät
MESSUT
Hiljentymishuone
Suolahuone
Infrapunasauna
Hierova tuoli
Energiahoito
Energiameridiaanihieronta
Shiatsu
Vyöhyketerapia
Intial.päähieronta
Aromaterapia
Shinkei-Terapia
Kukkaterapia
Homeopatia
Värit ja Chakrat
Ravintoterapia
Hiiva ja Suolisto
Linkit yht.tiedot
Opiskelut

    Flowers

 Hinnasto alk. Maaliskuu 2010

            Shiatsu (koko kehon akupainelu ja hieronta)  105 min  50 € tai 120 min 55 € ( Tämä kokonaisvaltainen hoito voi sisältää myös haluttaessa Mikrokuppausta, Moxibustiota tai Kuivakuppausta, Kukkaterapiaa, Aurikuloterapiaa, Ravitsemusneuvoja jne... ) Hoidettava haastatellaan ensimmäisellä kerralla jolloin aikaa voi mennä enemmän.

-         Intuitiivinen Energiahoito  75 min 40 € / 90 min 45 Koko kehoa tasapainottava energisoiva ja puhdistava sisäänpäin kääntävä kosketushoito ) Hoidan sinua tuntojeni mukaan sydämellä: Voin vähän hieroa välillä, antaa energiaa , käyttää akupisteitä avaamaan tunnetiloja, keskustella tai olla hiljaa. Mukana voi olla myös tarot tulkinta, kivet tai avaavat aura-soma kvintesenssit. ( värit ja tuoksut ) Jokainen hoito on yksilöllinen ei ole samaa kaavaa. 

-        Rentouttavat hieronnat, voi sisältää klassisen hieronnan lisäksi imukupeilla hierontaa ja / tai triggerpistehierontaa asiakkaan valinnan mukaan. Hoidon tukena mahd myös eteeriset öljyt! ( Esimerkiksi kolmen kerran hoitosarjana niska/hartian tai selän kiputiloihin )  

     45min 30e, 60min 35e, 75min 40e, 90min 45e, 105min 50e ja 120min 55e

-         Intialainen päähieronta 45 min  30 ( Tämä rentouttava "stressipesu" tehdään asiakkaan istuessa mukavasti tuolilla, hoidossa käsitellään niska/hartia, kädet, pää ja kasvojen käsittely/hieronta lopuksi. ) Teen hoidon haluamallasi "voimalla". Tehoaa niskahartian stressiperäiseen lihaskireyteen myös!

-         Niska/Hartia Shiatsu ja Energiahoito 90 min  45 €  (Koko kehoa tasapainottava energisoiva ja puhdistava kosketushoito rentouttavaan niskan akupaineluun ja akupistekäsittelyyn yhdistettynä) Hoidossa käsitellään myös muita akupisteitä avaamaan lukkiutuneita tunnetiloja.

-         Aromaterapiahieronta 75 min 40 € / 40 € / 40 € / 40 € / 90 min 45 (Koko kehon lempeä lymfaattinen hieronta)  Primaveran luomulaatuisilla eteerisillä öljyillä tehtynä. Sopii hänelle joka haluaa pysähtyä, rentoutua, nauttia tuoksuista ja hyvästä olosta. Hieronta ei tee kipeää. Naiselle hyvä lahjavinkki! :)

-         Vyöhyketerapia  60 min 35 € / 90 min 45Hoito tehdään pääasiassa jalkapohjista joka on tehokkain vaikutuskanava fyysisiin vaivoihin. Pidemmässä hoidossa hieron myös kädet kyynärpäähän asti ja teen niska/hartia, kasvojen akupainannan ja / tai annan energiaa. ( Kädet ovat psyykkisempi vaikutuskanava ) Tukena myös Aromaterapia haluttaessa! 60min ja 90min

-         Energiameridiaanihieronta 90min/45e  koko kehoa rentouttava energisoiva hoito jossa sinut rentoutetaan lempeästi hieroen pyörittelevin liikkein päästä varpaisiin. Hoito aloitetaan päästä ja rintakehästä. Vaatteet saavat olla päällä hoito tehdään hoitopöydällä.

-         Kukkaterapia + uute (Uute valitaan lyhyen haastattelun perusteella)  30 min / 10 € , Toinen käynti 5 € (Lapset ja eläimet 5 €)  

-    Tarot tulkinta Selkiinnyttävä tarotkorteilla tehtävä tulkinta joko yleisesti tai haluamastasi asiasta. Kyse ei ole ennustamisesta vaan korttien avulla voidaan selkiinnyttää käsiteltävää asiaa ja saada ohjeita. Voidaan käyttää myös enkelikortteja tai riimuja. 30 min / 25

Kaikki hoidot sisältävät alv 23%

 

SUOLAHUONEHOITO 20 € / 40min  

SARJAKORTTI 5Krt 90 tai  10Krt 170€

KUUKAUSIKORTTI 150€ ( voi käydä vaikka joka päivä ei muita alennuksia! )

Suolahuoneeseen lapset alle 12v -50% myös sarjakorteista ( alle 10v lasten vanhemmat mukaan suolahuoneeseen ilmaiseksi )

-25% Veteraanit ja heidän puolisot

-10% Eläkeläiset, opiskelijat, työttömät.( astma, allergia, psoriasisliittojen jäsenet...)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

INFRAPUNASAUNA 10€ / Krt

HIEROVA TUOLI 10€ / Krt  

5 Krt 45E  tai  10Krt  80€

Saunan ja hierovan tuolin sarjakortteja voi sekoittaa keskenään esim: 5 hierontaa ja 5 saunakertaa..

Kysy myös ryhmä alennuksia! 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------   

 Angel  

Luontaishoitola Solare, Katja Limma 044-0481282

Hoitola avoinna ajanvarauksien perusteella. 

En vastaa puhelimeen asiakkaan ollessa hoidossa. Mutta jätäthän viestin vastaajaan tai soitellaan myöhemmin uudelleen! :)

                                     Bar