Luontaishoitola Solaren  ja Katjan kotisivut

   Butterfly DividerButterfly   

Koti
Hinnasto
Meditaatio illat
Kurssit
Nettikauppa
Katja + periaatteet
Auttajalista
Yritykset/ Ryhmät
MESSUT
Hiljentymishuone
Suolahuone
Infrapunasauna
Hierova tuoli
Energiahoito
Energiameridiaanihieronta
Shiatsu
Vyöhyketerapia
Intial.päähieronta
Aromaterapia
Shinkei-Terapia
Kukkaterapia
Homeopatia
Värit ja Chakrat
Ravintoterapia
Hiiva ja Suolisto
Linkit yht.tiedot
Opiskelut

    Flowers

Intuitiivinen Energiahoito 

Energiahoito on sairauksia ennalta ehkäisevä ja eheyttävä hoitomuoto. Ajattelen että aika moni "sairastuminen" lähtee sisältä ensin eli mieli voi huonosti... Ihminen on monesti laittanut itsensä liian lujille tai ajatusmallia on muuttuneen elämäntilanteen vuoksi vaikea sopeuttaa elämään... Se että joku tai jokin saisi sinut itsesi sen tiedostamaan voi ehkäistä fyysiseksi tulevia oireita tai helpottaa jo olemassa olevia.

Stressin iskiessä ja sen pahennuttua emme helpolla muista rauhoittua. Jotkut asiat joutuvat itseltämme hukkaan ja yöunet saattavat kadota. Huomaat päivisin olevasi kireä, ärtynyt tai masentunut. Pyrin hoidoillani pysäyttämään sinua hetkeksi, voimavarojesi mukaan ajattelemaan ja rauhoittumaan. Luottamaan elämänkulkuun ja sisältäsi tuleviin voimavaroihin, etenkin rakkauteen.

Energiahoitoa voidaan antaa täydentävänä hoitona muiden hoitojen ohella. Sillä ei ole vastareaktiota. Hoidon yhteydessä voin käyttää tunnetiloja avaavia akupisteitä. Kevyttä venyttelyä ja hierontaa tarvittaessa. 

Hoito on intuitiivinen ja tarpeitasi vastaava. Lempeä ja kevyt tai herättelevä sekä koskettava. Läsnäoloa.. kuuntelua.. Luota siihen että kehosi kertoo millaista hoitoa se tarvitsee.

Käsien kautta kehoosi välittyvä hoitava energia auttaa hyödyntämään sisäisiä voimavarojamme ja edistää fyysistä sekä psyykkistä terveyttämme. Se puhdistaa ja rauhoittaa. Keskustelut korttien kera  antavat  sekä tukevat voimavarojasi ja mietittävääkin jos siihen on aihetta.. :)

Miten hoito tapahtuu ja mitä se energia on:

Hoito annetaan sinun  maatessa hoitopöydällä omissa "mukavissa" vaatteissasi. Se on lempeää, puhdistavaa ja avaavaa. Hoitavaa kosketusta ja läsnäoloa. Hoito kestää yleensä 75-90min. Yksilöllisen tarpeen mukaan.

En voi kutsua hoitoani enää tietyn suunnan mukaisesti vaan hoito koostuu kokonaisuudessaan monesta tekijästä ja eri elementeistä. Tärkeintä on läsnäolo sydämellään sekä vilpitön auttamisen halu. Hoidossa voidaan puhua vähän mutta useimmiten ollaan hiljaa. Hoito on aina ihmislähtöistä. Toinen tarvitsee toisenlaista hoitoa kuin toinen.. 

Olen kokenut että nämä suunnat eriyttävät meidät toisista. Täytyy mielestäni muistaa että olemme kaikki yhtä täällä ja energia on kaikkien saatavilla. Voit olla hoitaja ilman "virityksiä". Vaikkakin virityksillä on oma tehtävänsä esim puhdistamisessa ja hoitoa edistävien kanavien avaamisessa. Tärkeintä on sydämen nöyryys. Tittelit eivät tee sinusta hoitajaa ellet sydämeltäsi ole sitä.

Hiljentyminen sekä omassa itsessäsi läsnäolo vie sinua lähemmäksi omaa henkisyyttäsi, sisäistä viisauttasi ja jumalaa.. Pyydän hoidon alussa rukouksen kautta myös enkelten parantavaa voimaa.. Uskon siihen että meillä jokaisella on oma jumalan lähettämä rakastava, suojeleva ja hoitava enkeli... 

Energia minkä välittäjänä toimin on jumalallista rakkautta. Hyväksyvää, positiivista, anteeksiantavaa ja armoa sekä ykseyttä tuovaa voimaa. Jumalan silmissä olemme kaikki yhtä, ihmisyys ja ihmiset ovat meidät aikanaan erotelleet. Tämä rakkaudellinen energia auttaa sinua parhaimmassa tapauksessa löytämään itseäsi ja luopumaan onnellisuuttasi estävistä toimintatavoista. 

Mihin  Energiahoitoa suositellaan:

Sydäntä avaavana: Sopii erityisesti lievään masennukseen ja stressiin. Elämän tarkoituksettomuuden tuntuun. Rakkaudettomuuteen ja tunnottomuuteen. Stressiperäiseen lihaskireyteen. Jännitystiloihin. Pääkipuihin yms.. Yleensäkin henkiseen kasvuun, itsetuntemukseen lisäämiseen ja opettelemiseen ongelmien yläpuolelle nousemiseen. Ei tarvitse välttämättä olla sairas hoitoon tullessa, voi tulla vain saamaan hyvää oloa hoidosta. Nauttimaan läsnäolosta ja hoitavasta kosketuksesta. Kiire on monen sairauden alkusyy koska kosketus itseemme katoaa pitkä aikaisessa rasituksessa. Immuniteetti huononee merkittävästi kovan stressin painaessa. Eli hoidosta on pitkäaikaista hyötyä. Haasteellisissa elämäntilanteissa suosittelen lyhyellä aikavälillä esimerkiksi 3 sarjan hoitona 1-2 viikon välein. Jolloin hoidosta muodostuu jatkumo syventäen toinen toisensa vaikutusta.

Tähän hoitoon liittyviä käymiäni kursseja , vaikka elämä on ollut se paras opettaja...

- Usui Reiki 1 ja 2, Henkisen tiedon kurssit, Kundaliini reiki master 1-3 booster 1-6, Violet flame reiki master, Intuitiivinen parantaminen / tie todelliseen itseen, Usui Reiki master.

- Sechem 1,2 ja 3 tasot ( Riitta Knuuti )

- Shamballa kurssi ( Riitta Knuuti )

- Rosen menetelmän peruskurssi ( Ritva Malka )

- Turkoosi liekki, pyhä geometria ( Riitta Knuuti )

- Sisäistä viisautta, henkistä kasvua sekä omia voimavaroja tukevat eheytymis viikonloput ja illat. Maria Johanna Solimanin muutkin koulutukset. ( Tarot ja astrologia )

- Ilona Pohjalainen / Valon Portaat parantaja koulutus alk syyskuu 2009.

Tällä listalla ei ole meriitteinä merkitystä vaan sillä jos tunnet sisäisen kutsun tulla hoitooni olet lämpimästi tervetullut. :)

Pidän myös energiahoitokoulutuksia. ( Reikiin osittain pohjautuva, yksilöllinen, uutta energiaa, henkistä kasvua  ja omaa intuitiota hoitajana tukeva koulutus. )

"Älä koskaan menetä kykyäsi uskoa elämän pieniin ihmeisiin."