Luontaishoitola Solaren  ja Katjan kotisivut

   Butterfly DividerButterfly   

Koti
Hinnasto
Meditaatio illat
Kurssit
Nettikauppa
Katja + periaatteet
Auttajalista
Yritykset/ Ryhmät
MESSUT
Hiljentymishuone
Suolahuone
Infrapunasauna
Hierova tuoli
Energiahoito
Energiameridiaanihieronta
Shiatsu
Vyöhyketerapia
Intial.päähieronta
Aromaterapia
Shinkei-Terapia
Kukkaterapia
Homeopatia
Värit ja Chakrat
Ravintoterapia
Hiiva ja Suolisto
Linkit yht.tiedot
Opiskelut

    Flowers

Shinkei-Terapia 

Shinkei-terapia on rentouttavaa akupistehermoratahierontaa. Jossa trigger pisteiden ja pyörivän hierontatekniikan avulla pyritään pehmittämään lihakset hermoratojen käsittelyä varten. Trigger-pisteillä on tärkeä merkitys lihaksen mobilisoinnissa. Hieronnan tekniikka on nopeampi kuin klassisessa hieronnassa.

Hoidossa käsitellään koko keho päästä varpaisiin. Hoidon kesto n. 2h aluksi ja myöhemmin voi tehdä lyhyempää tunnin hoitoa. Hoito tehdään hierontapöydällä. Hoitoon voidaan yhdistää aromaterapiaa.

Shinkei-Terapian alkuperä on Japanista. Se on n 7000v vanha hoitomuoto ja siitä on kehitetty mm shiatsu omaksi hoitomuodokseen. Trigger-pisteet vaikuttavat lihakseen shinkeissä  ja akupisteet shiatsussa sisäelimiin. Eli ne eivät ole aina samassa paikassa. Vaikka kehossa on paljon akupisteitä ja trigger-pisteitä.

Shinkei-terapiasta on saatu hyviä tuloksia lihas ja hermostoperäisien sairauksien hoidossa. Ja mm päänsärkyyn, tenniskyynärpäähän, iskiakseen jne... Kylmiin ja levottomiin jalkoihin on myös saatu apua. Käsien puutuminen ja lihaskireys jne...

Hoidon jälkeen on hyvä levätä ja tässä hoidossa sauna on hyväksi hoidon jälkeen. Runsaasti vettä tässä tapauksessa myöskin!!! Hoidettaessa sarjana välin suositellaan olevan n 2 viikkoa. Hyviin tuloksiin päästään jo kolmella kerralla. Joskus ensimmäinenkin auttaa heti!

Muuta:

Kurssinpitäjät suosittelivat venyttelyä joka päivä puoli tuntia! Tähän samaan on helppo yhtyä koska venyttelyllä voi pitää itsestään hyvää huolta ja sitä voi tehdä sohvallakin! :) Venyttelyllä autat lihaksiasi kestävimmiksi + joustavammiksi ja saat sillä hoidettua itseäsi esim. selkäkivuissa kuin myös muissa lihaskivuissa! Se on tehokasta itsehoitoa!! :)