Luontaishoitola Solaren  ja Katjan kotisivut

   Butterfly DividerButterfly   

Koti
Hinnasto
Meditaatio illat
Kurssit
Nettikauppa
Katja + periaatteet
Auttajalista
Yritykset/ Ryhmät
MESSUT
Hiljentymishuone
Suolahuone
Infrapunasauna
Hierova tuoli
Energiahoito
Energiameridiaanihieronta
Shiatsu
Vyöhyketerapia
Intial.päähieronta
Aromaterapia
Shinkei-Terapia
Kukkaterapia
Homeopatia
Värit ja Chakrat
Ravintoterapia
Hiiva ja Suolisto
Linkit yht.tiedot
Opiskelut

    Flowers

Energiameridiaanihieronta

Lempeän voimallinen ja feminiininen hoitomuoto. ( vrt shiatsu joka maskuliinisempi ) Kevyttä ja herättelevää koko kehoa avaavaa. Avaa energian kulkuväyliä meridiaaneja ja hermoratoja samalla auttaen kehoasi aktivoimaan omia hoitavia voimavaroja.

Tämä rentouttava ja koskettava hoitomuoto tehdään hoitopöydällä. Omat mukavat vaatteet saavat olla päällä. Olet myös lämpimän viltin alla koko hoidon ajan. Kesto 90-105min. ( Myös osahoidot )

Auttaa hiljentymään ja keskittymään omien voimavarojen lähteille. Sopii stressin ehkäisyyn, rauhoittamaan ja hoitamaan mieltä. Ennaltaehkäisee stressistä johtuvia fyysisiä seurauksia ja hoitaa kehosi tasapainoa monessa mielessä.

Hoito aloitetaan päästä edeten rintakehään ja niskaan. Tänne keskitytään aika kauan. Rentoutuminen hoidolle ja sen perille menemiseen helpottuu kun mieli rauhoittuu. Tämä rentouttava käsittely on jokaiselle yksilöllinen. Hoidossa käydään läpi myös kädet, jalat ja selkä.

Anna lempeiden avaavien liikkeiden rauhoittaa sinua, viedä lähemmäs itseäsi.. Tunne sisälläsi rauha, ilo ja tyytyväisyys. Hoito rauhoittaa myös tekijäänsä ja näin on helpompi myös avautua hoitavalle ilmapiirille.

Hiljaisuus sisälläsi selkeyttää elämäsi suuntaa. 

Läsnäoloa, lämpöä ja kosketusta...

  Angel