Luontaishoitola Solaren  ja Katjan kotisivut

   Butterfly DividerButterfly   

Koti
Hinnasto
Meditaatio illat
Kurssit
Nettikauppa
Katja + periaatteet
Auttajalista
Yritykset/ Ryhmät
MESSUT
Hiljentymishuone
Suolahuone
Infrapunasauna
Hierova tuoli
Energiahoito
Energiameridiaanihieronta
Shiatsu
Vyöhyketerapia
Intial.päähieronta
Aromaterapia
Shinkei-Terapia
Kukkaterapia
Homeopatia
Värit ja Chakrat
Ravintoterapia
Hiiva ja Suolisto
Linkit yht.tiedot
Opiskelut

    Flowers

  Hiljentymishuone 

Tämä rauhalle ja hiljentymiselle omistettu huone tukee syvää rentoutumistasi silloin kun ei tarvitse välttämättä syvempää hoitoa päästäkseen sisäiseen rauhaan ja yhteyksiin omiin sisäisiin voimavaroihisi. 

Huoneessa on on käytetty apuna pehmeitä tekstiileitä ja lempeitä värejä. Puet päällesi huoneeseen tullessasi untuvatossut ja voit makoilla joko sängyssä tai säkkituolissa. Istua lattialla.. Tuoksut, kynttilät ja rauhallinen vedensolina tukee rauhoittumistasi. Huoneessa voit rentoutua esim. kuunnellen ohjattuja meditaatioita tai lukea kasvuasi tukevaa kirjallisuutta. ( pieni kirjavalikoima )

Tämä huone on tehty maan alle erilliseen tilaan ja pääset sinne omilla avaimillasi jotka saat solaren sisältä. 

Huone on monikäyttöinen. Voit itse keksiä lukemattomia toimintatapoja.. Tarve lähti siitä että monellakaan ei ole kotona rauhallista tilaa ajatella joka auttaisi selviämään arjen tuomista haasteista. Tärkeää on huomata että rauhaa ei saavuteta ulkoisilla toimilla jos sisin ei ole kunnossa ei ulkoiset puitteetkaan ole pysyviä. On hyvä elää itselle sopivinta merkityksellistä elämää. Sinä itse tiedät syvällä sisimmässäsi parhaiten mikä sinulle sopii. Lähdetkö "rentoutumaan" kauppareissulle kun et oikein tiedä mitä haluaisit vai ottaisitko mieluummin kosketusta sisimpääsi rauhan tilassa? Mietihän voiko materia ikinä tyydyttää tarpeesi olla onnellinen. Onnellisuus on yksinkertaisempaa kuin luullaan ja niin ovat myös tavat päästä siihen. Syvä rauha avaa monesti myös luovuuden portit ja tämä taas tukee elämäniloasi sekä rakastamisen kykyä.

Huone sopii myös pienen porukan meditaatiotilaksi tai hoitohuoneeksi. ( esim vaihtohoidot ystävän kanssa )  Tilassa on matkahoitopöytä.

Tule nauttimaan omasta läsnäolostasi rakkaudella.. Hiljainen mieli kuulee paremmin sydämen äänen. Syvin tarpeemme on tuntea itsemme rakastetuiksi.

Huoneen tuntihinta on 5e. ( Käytössä alkaen lokakuusta 2009 ) 

Huone on tehty rakkaudella ja lämmöllä juuri sinulle... Rauhaa varten..