Luontaishoitola Solaren  ja Katjan kotisivut

   Butterfly DividerButterfly   

Koti
Hinnasto
Meditaatio illat
Kurssit
Nettikauppa
Katja + periaatteet
Auttajalista
Yritykset/ Ryhmät
MESSUT
Hiljentymishuone
Suolahuone
Infrapunasauna
Hierova tuoli
Energiahoito
Energiameridiaanihieronta
Shiatsu
Vyöhyketerapia
Intial.päähieronta
Aromaterapia
Shinkei-Terapia
Kukkaterapia
Homeopatia
Värit ja Chakrat
Ravintoterapia
Hiiva ja Suolisto
Linkit yht.tiedot
Opiskelut

    Flowers

Suolahuonehoito

Suolahuonehoito suolalla vuoratussa huoneessa. Seinäpinnoissa katossa ja lattiassa oleva suolakerros aiheuttaa huoneilmaan voimakkaan negatiivisen ionisaation, joka helpottaa omalta osaltaan hengitystä.

Hoidon aikana huoneilmaan puhalletaan puhtaasta suolasta suolageneraattorilla tehtyä hyvin hienojakoista suolapölyä, jolloin hengitysilmassa on 0,5 - 9 mg / m3 suolahiukkasia. Hoidon kannalta on hyvin merkittävää, että suolapöly on tehty välittömästi ennen hengitystä, koska juuri hakattu suolapölyhiukkanen (1 - 5 um) on aktiivinen ja tunkeutuu tehokkaasti kaikkialle hengityselimiin ja myös ihohuokosiin. Hoitojakson jälkeen huoneilma vaihdetaan, jolloin hengityksestä muodostunut hiilidioksidi poistuu ja uusi hoito voidaan aloittaa puhtaassa ilmassa.

Hengitysilman mukana menevällä suolapölyllä on tulehduksia pienentävä ja limaa irrottava vaikutus hengitysteissä, se ohentaa paksuuntuneita limakalvoja ja tältä osin helpottaa hengitystä. Kuiva suolapöly tunkeutuu myös tehokkaasti hengitysteiden äärialueille.

Mihin suolahuonehoito voi auttaa tai helpottaa vaivaa?

- Astma ( oireet voivat pysyä ehkäisevällä sarjahoidoilla pitkään poissa )

- Allergiat ( siitepöly, pölyallergiat jne )

- Toistuvat flunssat ja poskiontelotulehdukset jne..

- Tupakka yskä

- Ihottumat, Atooppinen Ihottuma ja Psoriasis

- Toistuvat hengitystie infektiot, jatkuva nuha, tukkoisuus...

- Hengenahdistus

- Urheilijat ( parantaa hapenottokykyä ennaltaehkäisee flunssaa )

Ihohuokosiin joutuessaan suolapöly imee ympäröivästä ilmasta kosteutta itseensä, tämän ansiosta iho pysyy kosteana ja kimmoisena, samalla suolalla on desinfioiva vaikutus.

Suolahuonehoito sopii kaiken ikäisille ja voidaan käyttää lähes kaikissa hengityselinsairauksissa ja ihottumissa. Vaikeissa tapauksissa lääkärin antamien ohjeiden mukaisesti. Ajoittain käytettävää lääkitystä voidaan vähentää oireilun vähenemisen myötä, jatkuvan lääkityksen vähentämisessä seurataan lääkärin ohjeita.

PARAS HYÖTY ON SUOLAHUONEHOITOSARJA IMMUNITEETTIÄ PARANTAVANA PAREMPINA AIKOINA JOLLOIN ELIMISTÖN ON HELPOMPI HYÖDYNTÄÄ ANNETTU HOITO. 

Esim: allergikot juuri ennen siitepölyaikaa ehkäisemään oireita. Jos pahoja kroonisia tulehduskierteitä juuri lääkekuurin jälkeen pitkä hoitosarja ( suosittelen myös maitohappobakteereita otettavaksi ) Kokemuksesta näet miten tämä vaikuttaa juuri sinun kohdallasi. Toiset käyvät ottamassa ylläpitäviä hoitoja kerran viikossa sarjan loputtua. Ja tulehduskierteet ovat olleet helpommin katkaistavissa.

Suolahuonehoidossa elimistöön kulkeutuvan suolan määrä on niin vähäinen, ettei se aiheuta ylimääräistä turvotusta tai verenpaineen nousua.

Suolahuonehoito kestää 40 min / kerta. Lapset 30min.

Suolahuonehoidot voivat aiheuttaa erilaisia hoitoreaktioita, jotka ammattitaitoinen suolahuonehoitaja helposti tunnistaa ja pystyy antamaan ohjeita asiakkaalle jatkohoidon suhteen. 

SUOLAHUONEHOITO:  40MIN / 20E  ( alle 12v lapset 10e )

SARJAKORTTI 5KRT 90E ( alle 12v lapset 45e )

SARJAKORTTI 10KRT 170E ( alle 12v lapset 85e )

KUUKAUSIKORTTI 150€ ( voi käydä ma-la ei muita alennuksia )

Suolahuoneeseen lapset alle 12v -50% myös sarjakorteista ( alle 10v lasten vanhemmat mukaan suolahuoneeseen ilmaiseksi )

-25% Veteraanit ja heidän puolisot

-10% eläkeläiset, opiskelijat, työttömät.( astma, allergia, psoriasisliittojen jäsenet...)

Tervetuloa myös isommalla porukalla suolahuoneeseen!!! :)

Vinkki kerää porukka SUOLAHUONE täyteen 90e / Kerta Max 6 ihmistä!