Luontaishoitola Solaren  ja Katjan kotisivut

   Butterfly DividerButterfly   

Koti
Hinnasto
Meditaatio illat
Kurssit
Nettikauppa
Katja + periaatteet
Auttajalista
Yritykset/ Ryhmät
MESSUT
Hiljentymishuone
Suolahuone
Infrapunasauna
Hierova tuoli
Energiahoito
Energiameridiaanihieronta
Shiatsu
Vyöhyketerapia
Intial.päähieronta
Aromaterapia
Shinkei-Terapia
Kukkaterapia
Homeopatia
Värit ja Chakrat
Ravintoterapia
Hiiva ja Suolisto
Linkit yht.tiedot
Opiskelut

    Flowers

Meditaatio ja enkeli illat:

AngelVoimaannuttavat meditaatioillat : (Energioihin jo tutustuneille)

Seuraavat meditaatio illat solaressa: 

12.12 meditaatio ilta klo:18

Meditointi ylläpitää yhteyttäsi korkeampaan tietoisuuteesi, jolloin sinun on helpompi ymmärtää itseäsi, sekä muita ja tehdä selkeitä päätöksiä elämässäsi. Illat ovat kuin "korjaussarjoja". Ryhmässä meditoiminen on moninkertaisesti voimakkaampaa kuin yksin. Meditointi myös parantaa ja rentouttaa kehosi ja mielesi. Ryhmään usein sattuu toisiamme henkisesti tukevat ihmiset ja myös tämä tukee/ helpottaa omaa kasvuamme kun pohdiskelemme asioita yhdessä. Ajan hengen mukaiset henkiset harjoitukset kuuluvat meditaatio illan kulkuun. ( Atlantis, pyhä geometria, kanavoidut meditaatiot, chakrojen puhdistus jne.. )

Illan hinta: 10 € / sis. tee ja keksitarjoilun.

Illan vetäjänä: Katja

Olet lämpimästi tervetullut!

ILM. kaikissa meditaatio illoissa ja kursseissa Solareen tai Katjan numeroon 044-0481282 

.........................................................................................................................................

- Voimaannuttavat meditaatioillat (Energioihin jo tutustuneille) Hinta:10 €

Meditointi ylläpitää yhteyttäsi korkeampaan tietoisuuteesi, jolloin sinun on helpompi ymmärtää itseäsi sekä muita ja tehdä selkeitä päätöksiä elämässäsi. Illat ovat kuin "korjaussarjoja". Ryhmässä meditoiminen on moninkertaisesti voimakkaampaa kuin yksin. Meditointi myös parantaa ja rentouttaa kehosi ja mielesi.

- Voimaannuttava meditaatio, tarot & energiahoitoilta  (Energioihin jo tutustuneille) Hinta:10 €

Yhteismeditaatiot ja pareittain toistemme hoitaminen / tulkinnan tekeminen. Hoitajille tärkeä!! Meditointi ylläpitää yhteyttäsi korkeampaan tietoisuuteesi, jolloin sinun on helpompi ymmärtää itseäsi sekä muita ja tehdä selkeitä päätöksiä elämässäsi. Illat ovat kuin "korjaussarjoja". Ryhmässä meditoiminen on moninkertaisesti voimakkaampaa kuin yksin. Meditointi myös parantaa ja rentouttaa kehosi ja mielesi.

- Enkeli-ilta (uusille tai kertausta kaipaaville) Hinta:15 € 

Enkelit ovat rakkaudellisia Jumalan sanansaattajia ja ihmisten auttajia. Illan aikana mm. pyrimme tutustumaan omaan suojelusenkeliisi (joka meillä kaikilla on) sekä tutustumme seitsemään arkkienkeliin. Teemme voimakkaita enkelikutsuntoja ja opettelemme pyytämään tätä rakkaudellista energiaa avuksemme eri elämäntilanteissa tai hoitotyössä. Ilta on hoitava, rakkaudellinen ja eheyttävä.

- Enkeli ja meditaatio illat ( alkeis ja jatko ) myös muilla paikkakunnilla. Hinta 15e lähikunnat tai 20e / hlö jos yli 30km matka. 5 osallistujaa minimi. ( Kaikki sopimuksen mukaan! ) .........................................................................................................................................

Meditaatio illasta:

Meditaatio on hiljentymistä omalle läsnäolollesi. Johdatan sinut ensin rentoutumaan ja tyhjentämään mielesi parhaan kykysi mukaan päivän tapahtumista. Keskittyminen paranee kerta kerralta. Ajatukset voivat ensin pyöriä päässäsi mutta keskity vain tekemään parhaasi.

Lähtökohta tälle ryhmälle oli että saamme energiatasomme pidettyä korkeammalla ja omat voimamme ladattua. Kuka tahansa meistä voisi pitää sen illan mutta nyt juuri se olen minä. Olen samalla voittanut itseäni ja omia estoja kiitos siitä!!

Sata kotona yksin meditoivaa vastaa seitsemää samassa tilassa meditoivan ihmisen energialatausta.

Meditaatio ja enkeli illoissa siis vaikuttavat ryhmän energiat + tuki. Olemme huomanneet nämä illat henkisesti tärkeiksi ja kuin elämämme "korjaussarjoiksi" kun tämä elämä henkisesti herkkiä ihmisiä kuormittaa. Meditaatio illassa saat parhaassa tapauksessa vastauksia korkeammalta itseltäsi opit ymmärtämään saamiasi viestejä. Tiedät että vaikeudet vievät sinua eteenpäin kohti korkeampaa tietoisuutta. Opit luottamaan että selviät elämässäsi itse omin avuin. :) Saat ehkä yhteyden jumalalliseen rakkauteen..

Illoissamme on tapahtunut ihania asioita. Olo on keveä sieltä lähtiessään ja joskus kivutkin voivat helpottaa. Sillä meditaatiolla on syvärentouttava vaikutus. Tiettyjen tunteiden kuormituskin on voinut tehdä kehon kipeäksi. Kun tiedostat tunteittesi kuormittavan voiman jännitys ja kipu saattaa hellittää. Tämä tarkoittaa sitä että ymmärrämme itseämme enemmän kokonaisuutena. Olemme psyykkinen ja fyysinen kokonaisuus.

Illan aikana teemme useita meditaatioita ja pyydämme jumalalta sekä enkeleiltä parantavaa rakastavaa läsnäoloa tukemaan meitä polullamme. Se energia mitä illan aikana saat on sinun omaa vapautuvaa voimaasi ja että sallit meitä ympäröivän jumalallisen rakkauden vaikuttaa sinuun. Jumalan rakkaus on se energian lähde et välttämättä tarvitse enää mitään virityksiä.

Toivon vilpittömästi että tulet kosketetuksi ja että annat itseäsi koskettavan.. Rakkaus tuntuu sydämessäsi lämpönä ja läsnäolona. Meillä kaikilla on siihen oikeus. Olimmepa millaisia tahansa..

Meditaatio on yksi polku itseemme..

Katja :)