-1 takuu

-2 takuu

-3 takuu

Y-systeemit

Tuurisarja

B-systeemit

MY-systeemit 
Vakio-legenda

Tervetuloa vakioharava sivuilleni.   Hjälp på svenska

HUOMIO!

Niin siinä vaan kävi, että Veikkaus ei saanut palautettua eikä uutta koodia sivuille.
Joten toistaiseksi suljen sivuni. Tilaisuuden tullessa voin aloittaa uudelleen vaikka itse en usko siihen, että Veikkaus mitään asialle tekisi.
Sähköpostiosoitteeni muuttuu samalla.
Se on matsfrogell ja perään sähköpostikuvio ja gmail.com

Veikkausrobotti.

https://github.com/VeikkausOy/sport-games-robot
Robot.xlsm --> download
Toimii excelillä
Kattavat ohjeet löytyy myös sieltä.


HUOM! Olkaapa tarkkoina, että valitsette oikean pelin. Tarkista rivisi aina ennen hyväksyntää että pelaat juuri sitä peliä mitä tarkoitit.

Postia olisi ihan kiva saada enemmänkin, lähinnä ideoista jotka liittyvät vakioveikkaukseen, halukkuudesta olla mukana isommassa peliporukassa tai voitoista tai jostain muusta.

Olen "harrastanut" vakioveikkausta tosi kauan ja tuskaillut täyttäessäni kuponkeja käsin. Kun täyttää muutaman kymmenen kuponkiakaan niin eiköhän painovirhe paholainen eksy joukkoon ja ei muuta kuin ota uusiksi. Mielessäni on käynyt tehdä semmoinen www-sivu, josta käsin voisi käyttää omia haravia ja pelata ne OnNet'iin suoraan. Omilla haravoilla tarkoitan muita kuin Veikkauksen haravia. Niin, nyt se on toteutettu. Varmaan tähän tulee muutoksia ja systeemit vaihtuu ja niitä tulee lisää, mutta kuitenkin on jostakin mistä aloittaa.

Tällä sivulla on mahdollisuus veikata erilaisia harava-systeemejä. Ennen näitä systeemejä nimitettiin hajarivisysteemiksi, mutta nyt niitä kutsutaan haravaksi, vaikka ei se ihan oikea nimi sille olekaan. Myös systeemin nimeäminen oli ennen toisinpäin: esim S 2-3-4 tarkoitti 2 täys- ja 3 puolivaihtoehtoa.
Aikojen saatossa olen keräillyt erilaisia säästö-, yllätys- ja merkkijakaumasysteemejä. Laitoin tänne semmoisia haravia, joita Veikkauksella ei ole tarjolla. Sitä ei aina löydä semmoista haravaa kuin haluaa. Haravat tulostetaan näytölle 10 kpl:een hajariveinä taulukoissa, joista ne voidaan pelata suoraan OnNet:iin.

Olen laittanut teksti-tv:een vihje- ja prosentti-ikkunan, josta voi nähdä kohteet ja sen hetkisen peluun prosenttijakauman, sekä lauantaista tilanne seurantaa varten oman sivun. Pitää huomata, että toisina päivinä kaikissa ikkunoissa ei näy mitään, johtuen Ylen teksti-tv:n sivujen päivittämisestä.
Huomaa, että Yle päivittää Netscape-version myöhemmin kuin IE:n. Voi mennä minuutteja, jopa tunteja.
Sivut toimivat seuraavasti: Valitse vasemmalta haluamasi systeemi alasvetovalikosta ja sinulle aukeaa kyseinen haravasivu, josta voit veikata haravan.

Täältä hieman lisäohjeita.


19.01.2012
(c)2001
koodi: Toni Frogell
HTML ja suunnittelu: Mats Frogell

email: afrogell(at)kotinet.com

20180220