-1 takuu

-2 takuu

-3 takuu

Y-systeemit

Tuurisarja

B-systeemit

MY-systeemit 
Vakio-legenda

Tervetuloa vakioharava sivuilleni.   Hjälp på svenska

HUOMIO!

Veikkaus on saanut tehtyä muutoksia ja sivut toimivat jälleen.
Jos et saa sivuja toimimaan niin päivitä sivu eli paina F5-nappia.
Ohjelmallinen ratkaisu ei ole vielä täysin valmis joten sivut voivat lakata toimimasta.
Näillä nyt mennään, toistaiseksi.
Onnea peleihin!

Rivilähetti saatavilla.

Rivilähetti on pieni vakioveikkausrivien lähetysohjelma Veikkaukselle.
Sillä voi lähettää rivit samalla tapaa kuin Vakio-legendalla. Jos käytössäsi on joku veikkausohjelma jolla rivisi teet niin Rivilähetillä saat ne Veikkaukselle virheettä ja nopeasti. Vältyt käsintäyttämisen tuskalta.
Tiedostot vaativat päätteen esim. .1x2 tai niitä joutuu itse muokkaamaan.
Kysy lisää.

Kuten kaikki vakioveikkausta harrastavat tietävät, että nykyään Veikkaus luokittelee vakiopelinsä numeroilla 1, 2, 3, 4 jne.
Vakio 1 on yleensä vakioveikkaus, joka tapahtuu lauantaisin. Muut pelit pelataan mikä viikonpäivä tahansa ja niissä voi olla muita kohteita kuin jalkapallo.
Nyt jatkossa on vain yksi sivu jolta voi pelata mitä tahansa näistä peleistä. Nyt pitää vaan olla tarkkana, että pelaat juuri sitä peliä mitä tarkoitit pelata. Joten huolellisuutta!
Muista tarkistaa mitä vakiopeliä haluat pelata (on pelattavissa).

HUOM! Olkaapa tarkkoina, että valitsette oikean pelin. Tarkista rivisi aina ennen hyväksyntää että pelaat juuri sitä peliä mitä tarkoitit.

Postia olisi ihan kiva saada enemmänkin, lähinnä ideoista jotka liittyvät vakioveikkaukseen, halukkuudesta olla mukana isommassa peliporukassa tai voitoista tai jostain muusta.

Olen "harrastanut" vakioveikkausta tosi kauan ja tuskaillut täyttäessäni kuponkeja käsin. Kun täyttää muutaman kymmenen kuponkiakaan niin eiköhän painovirhe paholainen eksy joukkoon ja ei muuta kuin ota uusiksi. Mielessäni on käynyt tehdä semmoinen www-sivu, josta käsin voisi käyttää omia haravia ja pelata ne OnNet'iin suoraan. Omilla haravoilla tarkoitan muita kuin Veikkauksen haravia. Niin, nyt se on toteutettu. Varmaan tähän tulee muutoksia ja systeemit vaihtuu ja niitä tulee lisää, mutta kuitenkin on jostakin mistä aloittaa.

Tällä sivulla on mahdollisuus veikata erilaisia harava-systeemejä. Ennen näitä systeemejä nimitettiin hajarivisysteemiksi, mutta nyt niitä kutsutaan haravaksi, vaikka ei se ihan oikea nimi sille olekaan. Myös systeemin nimeäminen oli ennen toisinpäin: esim S 2-3-4 tarkoitti 2 täys- ja 3 puolivaihtoehtoa.
Aikojen saatossa olen keräillyt erilaisia säästö-, yllätys- ja merkkijakaumasysteemejä. Laitoin tänne semmoisia haravia, joita Veikkauksella ei ole tarjolla. Sitä ei aina löydä semmoista haravaa kuin haluaa. Haravat tulostetaan näytölle 10 kpl:een hajariveinä taulukoissa, joista ne voidaan pelata suoraan OnNet:iin.

Olen laittanut teksti-tv:een vihje- ja prosentti-ikkunan, josta voi nähdä kohteet ja sen hetkisen peluun prosenttijakauman, sekä lauantaista tilanne seurantaa varten oman sivun. Pitää huomata, että toisina päivinä kaikissa ikkunoissa ei näy mitään, johtuen Ylen teksti-tv:n sivujen päivittämisestä.
Huomaa, että Yle päivittää Netscape-version myöhemmin kuin IE:n. Voi mennä minuutteja, jopa tunteja.
Sivut toimivat seuraavasti: Valitse vasemmalta haluamasi systeemi alasvetovalikosta ja sinulle aukeaa kyseinen haravasivu, josta voit veikata haravan.

Täältä hieman lisäohjeita.
Kaiken varalta, jos sivuistani on sinulle rahallisesti hyötyä, osan voitostasi, niin halutessasi, voit laittaa tililleni S-pankki FI0939390020482097 niin silloin olisi varaa kehitellä palveluita edelleen.
Valitsemalla bannereista tuet sivujen kehittelyä.

Palautetta voi antaa sähköpostitse.

19.01.2012
(c)2001
koodi: Toni Frogell
HTML ja suunnittelu: Mats Frogell

email: afrogell(at)kotinet.com

20180220