-1 takuu

-2 takuu

-3 takuu

Y-systeemit

Tuurisarja

B-systeemit

MY-systeemit 
Vakio-legenda

Tervetuloa vakioharava sivuilleni.   Hjälp på svenska

HUOMIO!

Kuten varmaan kaikki ovat huomanneet, että pelejä ei voi jättää Veikkaukselle.
Tämä johtuu siitä, että Veikkaus on muuttanut koodejaan ja lähetystapoja. Toimivia sellaisia ei tunnu olla saatavilla vaikka ovat luvanneet.
Niitä odotellesssa laitoin jokaisen haravan sivuille myös mahdollisuuden tulostaa rivit tekstimuodossa eli semmoisessa muodossa jotka voidaan kopioida ja
liittää Veikkauksen githubista saatavaan vakioveikkausrobottiin.
Sivujen päivityksen takia on mahdollista, että koneesi nappaa välimuistista vanhan sivun jossa tekstitulostusnappia ei näy
niin silloin painat Fn5 nappia eli päivität näkymän.

Veikkausrobotti.

https://github.com/VeikkausOy/sport-games-robot
Robot.xlsm --> download
Toimii excelillä
Kattavat ohjeet löytyy myös sieltä.

Tulevaa

Jos ja kun sivut saadaan uudelleen toimimaan niin yritän ilmoitella sähköpostilla ja näillä sivuillani.

HUOM! Olkaapa tarkkoina, että valitsette oikean pelin. Tarkista rivisi aina ennen hyväksyntää että pelaat juuri sitä peliä mitä tarkoitit.

Postia olisi ihan kiva saada enemmänkin, lähinnä ideoista jotka liittyvät vakioveikkaukseen, halukkuudesta olla mukana isommassa peliporukassa tai voitoista tai jostain muusta.

Olen "harrastanut" vakioveikkausta tosi kauan ja tuskaillut täyttäessäni kuponkeja käsin. Kun täyttää muutaman kymmenen kuponkiakaan niin eiköhän painovirhe paholainen eksy joukkoon ja ei muuta kuin ota uusiksi. Mielessäni on käynyt tehdä semmoinen www-sivu, josta käsin voisi käyttää omia haravia ja pelata ne OnNet'iin suoraan. Omilla haravoilla tarkoitan muita kuin Veikkauksen haravia. Niin, nyt se on toteutettu. Varmaan tähän tulee muutoksia ja systeemit vaihtuu ja niitä tulee lisää, mutta kuitenkin on jostakin mistä aloittaa.

Tällä sivulla on mahdollisuus veikata erilaisia harava-systeemejä. Ennen näitä systeemejä nimitettiin hajarivisysteemiksi, mutta nyt niitä kutsutaan haravaksi, vaikka ei se ihan oikea nimi sille olekaan. Myös systeemin nimeäminen oli ennen toisinpäin: esim S 2-3-4 tarkoitti 2 täys- ja 3 puolivaihtoehtoa.
Aikojen saatossa olen keräillyt erilaisia säästö-, yllätys- ja merkkijakaumasysteemejä. Laitoin tänne semmoisia haravia, joita Veikkauksella ei ole tarjolla. Sitä ei aina löydä semmoista haravaa kuin haluaa. Haravat tulostetaan näytölle 10 kpl:een hajariveinä taulukoissa, joista ne voidaan pelata suoraan OnNet:iin.

Olen laittanut teksti-tv:een vihje- ja prosentti-ikkunan, josta voi nähdä kohteet ja sen hetkisen peluun prosenttijakauman, sekä lauantaista tilanne seurantaa varten oman sivun. Pitää huomata, että toisina päivinä kaikissa ikkunoissa ei näy mitään, johtuen Ylen teksti-tv:n sivujen päivittämisestä.
Huomaa, että Yle päivittää Netscape-version myöhemmin kuin IE:n. Voi mennä minuutteja, jopa tunteja.
Sivut toimivat seuraavasti: Valitse vasemmalta haluamasi systeemi alasvetovalikosta ja sinulle aukeaa kyseinen haravasivu, josta voit veikata haravan.

Täältä hieman lisäohjeita.
Kaiken varalta, jos sivuistani on sinulle rahallisesti hyötyä, osan voitostasi, niin halutessasi, voit laittaa tililleni S-pankki FI0939390020482097 niin silloin olisi varaa kehitellä palveluita edelleen.
Valitsemalla bannereista tuet sivujen kehittelyä.

Palautetta voi antaa sähköpostitse.

19.01.2012
(c)2001
koodi: Toni Frogell
HTML ja suunnittelu: Mats Frogell

email: afrogell(at)kotinet.com

20180220