Ritan Tarina

 

Siitä on vuosia kun tarinani alkoi, silloin oli vuosi 1520, ihmiset eli pienissä kylissä isojen linnojen lähellä, Myös minun ystäväni Rita asui kylän liepeillä pienen järven rannalla jossa oli luola lähellä. Rita oli kasvanut pienestä tytöstä asti, minun kanssani. Niin miten tämä on mahdollista, siitä kerronkin teille tässä tarinassa, sillä meitä pidetään vaarallisina tappajina jotka tuhoavat kyliä ja viemme ihmisten karjaa. Mutta  meitä on eri laisia, niin kasvis syöjiä kun lihansyöjiä. Meitä metsästettiin, koulutetuin ihmisten käyttöön kuten sota tarkoitukseen, niin puolustukseen kuin hyökkäykseen. Hyviä kouluttajia oli harvassa jotka pystyi kesyttämään ja kouluttamaan meitä, toki oli sotaherroja jotka osasi pahuudella kouluttaa saadakseen tappajia, hyviä lentäjiä ja puolustajia jotka ei antaneet armoa  viholaiseleen, mutta nämä sota herrat käyttivät meitä vain oman etunsa tavoiteluun. Eräs Kouluttaja joka oli velhotar oli puoliksi ihminen ja puoliksi demoni joka osasi pahuutta, loitsuja ja mustaa magiaa.

 Palataan Reginaan myöhemmin, kerron miten minä synnyin ja miten Rita tutustui minuun ja miten meistä tuli erotomattomat ystävät. Ritan isoäiti Aili tapasi minun isoäitini kun hän  oli loukkaantunut ja avuttomana makasi luolansuulla. Häneen oli osunut Ritareiden myrkky nuoli, mitä isoäiti ei pystynyt itse parantamaan. Aili oli noita joka osasi rohdot ja taikuuden, hän oli hyvätahtoinen parantaja joka auttoi niin eläimiä kuin ihmisiä. Niin kaukaa ja läheltä tuli avun tarvitsijoita, jotka halusivat Ailin parantavan heidät. Aili oli Nuorena tyttönä jo oppinut hänen isoäidiltään taidot jotka osasi, hänen isoäiti kasvatti hänet koska Ailin vanhemmat olivat kuolleet taisteluissa pahaa velhotarta vastaa joka oli Regina, hän oli houkutellut heidät ansaan ja myrkyttänyt heidät, vaikka he yrittivät taistella vastaan , oli Reginan vahvuus suurempi ja vahvempi. Aili oli silloin ollut isoäidin kanssa, vuorilla hakemassa yrttejä ja rohtoja. Aili oppi jo pienenä tyttönä miten valmistetaan rohdot ja juomat jolla pystyi parantamaan ja taistelleen eläinten puremia, m

Luku 2

Myrkkyjä vastaan sekä vampyyreiden hyökkäyksiä vastaan.

Ailin päiväkirja

 

Oli lokakuun loppu, ilma oli kolea, Aili oli tapansa mukaan keräämässä yrttejä läheiseltä vuorelta kun hän, näki luolan suulla Isoäitini joka makasi avuttomana,  Hänen vierellä oli munia jota isoäitini yritti suojella yksi munista oli kuoriutunut. Aili meni kohti ja puhui hiljalleen sekä lempeästi, ojentaen auttavat kädet, Aili paransi haavat ja neutralisoi myrkyn. Isoäitini oli kiitolinen. Parannettuaan hänet Aili poistui ja jätti isoäitini hoitamaan muniaan, eikä palannut häiritsemään heitä.

Luku 3

Kului Vuosia, eikä Aili kuulut isoäidistäni pitkään aikaan, mutta eräänä päivänä Ailin ollessa jo aikuinen ja hänellä oli 3 poikaa jotka olivat merimiehiä,  Aili tapasi metsässä minun äitini joka tuli Ailin luokse ja alkoi puhumaan, Äitini kertoi kuinka hänen ollessa pieni eräs nuori nainen pelasti heidät. Oli eritäin harvinaista että ihminen ymmärsi lohikäärmeen kieltä, mutta äitini kertoi että silloin kun Aili oli pelastanut isoäidin ja minut sisarineen, hän oli antanut harvinaisen lahjan, Kyvyn kouluttaa ja puhua lohikäärmeiden kieltä. Aili ja äitini kohtasivat useasti ja viettivät pitkiä iltoja toisten seurassa.

 

Kun Ritan isä oli merillä asuin Rita isoäitinsä luo, Rita oppi  Ailin opissa miten Yrttejä ja rohtoja kerättiin ja miten niistä valmisteltiin parantavia juomia, Taika voimia, hän opetti miten meitä koulutettiin ja ja kuinka meidän kieltä opittiin tulkitsemaan, puhumaan ja kuuntelen. Ei ollut niin mitenkään yksinkertaista meidän koulutus ja piti oppia olemaan varovainen koska meitä oli monen eri rotuisia niin hyviä kuin pahojakin, kasvisyöjiä, lihansyöjiä, julmia tappajia. ei ollut mitenkään itsestään selvyys että koulutus onnistuisi. Aili oli tunnettu velhotar ja hän sai asua linnassa jossa oli iso sali ja parveke, jotta Hän pystyi kouluttaan meitä.

Luku 4

 

Tässä minä olen Ailin Huoneessa ylpeän sillä näen taas rakkaan ystäväni Ritan, vaikka Rita oli pieni tyttö tavatessamme meidän ystävyys on ollut hyvin lämmin ja läheinen, en itsekkään ole tässä kovin vanha. Totta kai Aili vastasi minun koulutuksesta mutta yhdessä he Ritan kanssa minua koulutti eikä se ollut helppoa, tuli poltettua muutamia huonekaluja ja liinan kanalassa käytyä, olihan ne kanat herkullisia, mutta siitä jouduin liekaan ja jouduin opettelen kärsivällisyyttä, eikä lento taitoni ollut mikään hyvä. Tässä On Rita jo nuori nainen ja minä nukun hänen sylissään.

 

´Meidän tarina on vasta alussa, paljon on vielä kerrottavaa niin iloisia asioita kuin surullisia, myös vaarallisia tilanteita.

Oli kevät, aurinko jo lämmitti, luonto oli heräämässä eloon talven koetelluksista. Viime talvi oli ollut poikueellisen kylmä ja lunta oli satanut runsaasti, talvi oli verottanut kansaa kylmyys ja nälkä oli vaivannut monia ihmisiä ja eläimiä. Nyt oli kuitenkin talven selkä kääntynyt ja aurinko alkanut lämmittää, lintujen iloinen viserrys kuului puista ja muutto linnut olivat palaamassa etelästä. Oli aika lähteä vuorille kerään yrttejä jotka oli lopussa. Aurinko lämmitti kun lähdimme, matka oli pitkä mutta taittui nopeasti kun lensimme yhdessä, laskeutuminen meinasi olla hankalaa koska vuorilla oli vielä lunta paikoitellen paljonkin, mutta sopiva paikka löytyi Rita nousi selästäni ja alkoi etsimää, meni aikaa ennen kuin kaikki tarvittavat yrtit oli kasassa oli aika lähteä kotia aurinkokin oli jo laskemassa ja kylmyys laskeutui vuorille.