www.raahe.fi Raahen Ilmailijat ry 29.12.2005

Purjento

Vuoden 2010 purjelentokoulutus

Raahen Ilmailijat Ry järjestää purjelentokoulutusta kaksipaikkaisella Puchacz koulukoneella. Koulutuspaikkana toimii Raahen lentokenttä ja ajankohta on tuleva kevät. Tarpeen mukaan koulutusta annetaan myös leirimuotoisena Haapavedellä.

Koulutus alkaa teoriaopinnoilla, jotka pyritään suorittamaan kevättalven aikana. Helmikuun lopulla teoriopiskelut voi aloittaa myös verkko-opiskeluna, tämä kestää noin kaksi kuukautta.

Lennon opiskelu alkaa toukokuussa ja käsittää vähäintää 50 lentoa, joista vähintään kymmenen on oltava ns. yksinlentoja. Lentokoulutus kestää 3 - 6 viikkoa.

Kevyempi tapa tutustua purjelentoon on osallistua purjelennon tutustumiskurssille, näitä järjestetään tarpeen mukaan. Kurssi käsittää kolme tuntia teoriaa, sekä kaksi koululentoa opettajan kanssa.

Vaatimuksena on vähintään 15 vuoden ikä (alle 18 vuotiailta holhoojan suostumus), sekä normaali terveydentila. Tutustumiskurssin jälkeen voi halutessaan jatkaa lupakirjakurssilla.

Raahen Ilmailijat Ry:n käyttämissä koneissa on vakuutukset, jotka korvaavat lentäjille ja matkustajille aiheutuneet vahingot ja kolmannelle osapuolelle sekä koneelle aiheutuneet vahingot.

Jos kiinnostuit niin ota yhteyttä. Kerromme mielellämme lisää purjelennosta ja koulutusajankohdista. Voit tietysti myös tulla tutustumaan toimintaamme paikanpäälle lentokentälle.

Yhteyshenkilö:
Purjelentojaoksen puheenjohtaja
Oiva Knuutinen
0400 380 278
oiva.Knuutinen(ät)omanetti.fi

Koulutuspäällikkö
Tor Erik Nyman
044 3562254

Kouluttaja
Martti Saario
0400 708650

Sivu päivitetty 19-01-2007
© Raahen Ilmailijat ry
webmaster