I n f o a

Kilpailutoiminta
Farmilla ei kilpailutoimintaa juurikaan järjestetä, koska olemme enimmäkseen siitostalli. Farmin hevosia kyllä kilpailutetaan sen mukaan kuin on tarvis, jotta ne saavat kisakokemusta. Lue kuitenkin lisää kilpailutoiminnasta.

Kasvatustoiminta
Tallilla kasvatetaan lähinnä harvinaisia rotuja ja amerikkalaisia hevosrotuja. Kasvattajanimemme on Catherine's. Lue lisää kasvatuksestamme kasvatuksen omalta sivulta.

Myyntitoiminta
Myymme lähinnä omia kasvattejamme, mutta joskus myynnissä saattaa olla tallin muistakin hevosia. Käy tsekkaamassa myyntihevoset!

Hoitohevonen?
Emme ota hevosille hoitajia, sillä minulla ei ole aikaa katsoa hoitajien perään ketkä hoitavat ja ketkä ei. Jokaisella hevosella on kuitenkin oma päiväkirja, mihin merkitsen tärkeitä tietoja niiden elämästä.

Ikääntyminen
Tallin hevoset ikääntyvät suurimmaksi osaksi VHKR:rän mukaan.

Astuttaminen farmin orilla
Jos haluat jonkun farmin oreista astuvan tammasi, ota yhteyttä sähköpostilla ja sovitaan asiasta. Emme mielellämme tee mitään ihme-risteytys-varsoja (shire-tamma ja morgan-ori esimerkiksi) vaan tottelemme olemassa olevia rotusääntöjä.

Seura
Talli kilpailee Ystävyystallien liiton nimissä, eli YTL:ssä.

Sivustosta yleensä
Catherine Farm on virtuaalitalli, eli se ei ole oikeasti olemassa ja toimii vain netissä. Kaikki toiminta tallilla on mielikuvituksen tuottamaa ja hevoset eivät ole olemassa oikeasti (kuvissa olevat hevoset kylläkin ovat, tottakai).

Tallin ulkoasu on suunniteltu resoluutiolle 1024 x 768. Muilla resoluutioilla ulkoasu on leveä ja muutenkin pahannäköinen. Ulkoasua on testattu vain Internet Explorerilla, mutta toimii Mozilla Firefoxillakin ihan ok:sti, tosin virheitä on. Fonttina toimii Verdana ja fonttikoona 12px. Sivuilla on käytetty CSS- ja HTML-kieltä.

Tekijänoikeus - Copyright
Tallilla on luvallisesti hankitut kuvat. Jokaiseen kuvaan on kysytty lupa ja se on myös saatu. Ulkoasu on omaa käsialaa. Kaikki linkkikuvat, taustat ja viivat on otettu täältä. Kuvien muokkaukset ja grafiikat sivuille minä olen tehnyt itse. Hevosten sivuille on merkitty, mistä hepan kuva on otettu.


e t u s i v u
h e v o s e t
k a s v a t u s
m y y n t i
k i l p a i l u t
i n f o a
k o n t a k t i